Nyhedsbrev nr.1

Af Mikael Wendelin Nielsen

Nyhedsbrev nr 1 april 2021

Velkommen til det første nyhedsbrev fra Dansk Folkeparti i Aabenraa. Nyhedsbrevet vil fra og med april måned udkomme månedligt og bliver offentliggjort i e-mail til medlemmerne i Aabenraa lokalforening samt på lokalforeningens side på Facebook.

Endelig er vi kommet gennem vinteren, og med foråret i starthullerne begynder optimismen at dukke op igen. Snart kommer vores samfund lidt efter lidt til at åbne op igen, og dermed kommer vores verden til at se lysere ud igen.

I den tid hvor alt har været lukket ned, har mange valgt at handle og klare indkøb i lokalområdet. Det har hjulpet og støttet butikkerne og erhvervslivet i vores kommune, og det har økonomisk betydet rigtigt meget for mange erhvervsdrivende.

Men grænsehandel og indkøb over internettet fylder efterhånden også meget i vores vaner. Tænk et øjeblik over, hvor du har vænnet dig til at lægge dine penge. Køber du bevidst dine varer lokalt, så er du med til at sikre lokale arbejdspladser og dermed også, at der ikke er så mange butikker, der må lukke. Det er i vores alles interesse at gøre.

Dansk Folkeparti Aabenraa ønsker at styrke vores lokale samfund og landsbyerne og at være med til at sikre, at de trives nu og i årene fremover. Tiden er kommet til at tænke over vores indkøbsvaner. For vores valg har stor betydning for os alle.

Rigtig god påske ønskes I af

Dansk Folkeparti Abenraa